Als je goed voor je hond zorgt, zul je vast ook wel weten dat het belangrijk is om zijn gebit zo schoon mogelijk te houden. Wanneer je dit namelijk niet doet, kan je hond last krijgen van een slechte adem. Naast dat dit kan leiden tot nare ziektes, is het ook erg vervelend voor je hond. Er zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden. Zo is er bijvoorbeeld een speciale tandenborstel of een tandenspray. Lees snel verder om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou en je trouwe viervoeter.

Help je hond met California Pets drinkwater additief

Je kunt heel eenvoudig een einde maken aan de slechte adem van je hond door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater waardoor deze automatisch om wordt getoverd tot een mondwater dat zijn gebit en zijn bekholte reinigt en verzorgt. Zo zit er bijvoorbeeld actief zuurstof in de vloeistof waardoor bacteriën niet kunnen overleven en dus ook geen slechte adem kunnen veroorzaken.

Daarom moet je California Pets drinkwater additief gebruiken

Er zitten helemaal geen schadelijke ingrediënten in California Pets drinkwater additief, waardoor het veilig is om te gebruiken voor zowel je hond als je kat. Het is een hele simpele en snelle manier om het gebit van je hond te reinigen en te verzorgen zodat hij gezond blijft. Het voorkomt tandbederf en een tandvleesontsteking doordat het de vorming van tandplak en tandsteen tegen gaat.

Altijd goed met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Als je regelmatig de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden gebruikt, zal je hond een stuk minder last hebben van een slechte adem. Je kunt hem namelijk gebruiken om voedselresten, tandsteen, tandplak en verkleuringen te verwijderen zonder dat het tandglazuur aan wordt getast. Je ziet al snel resultaat en je hond heeft niet langer last van een slechte adem.

Daarom moet je de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden gebruiken

Een heel groot deel van de honden krijgt na zijn derde levensjaar last van gebitsproblemen. Zo hebben zij bijvoorbeeld tandplak dat zich verhardt tot tandsteen. Dit kan dan weer leiden tot ontstekingen aan het tandvlees en tandbederf. Deze nare ziektes kunnen de gezondheid en het welzijn van je hond flink aantasten. Hierdoor is het dus erg belangrijk om het gebit van je hond zo goed mogelijk te verzorgen. Zo kun je een groot deel van deze problemen namelijk voorkomen.

Niet langer een slechte adem met de Chewsi Dental Chew Toy

Als je je hond regelmatig laat spelen met de Chewsi Dental Chew Toy, zal hij niet meer last hebben van een slechte adem. Door de noppen en de ribbelige structuur op dit speeltje waar hij op moet kauwen, worden voedselresten en tandplak op een veilige manier verwijderd. Zo wordt er voorkomen dat hij last krijgt van tandsteen of tandbederf, wat het welzijn van je hond aan kan tasten.

Daarom moet je de Chewsi Dental Chew Toy gebruiken

De Chewsi Dental Chew Toy is gemaakt van natuurlijk rubber en is heel sterk, maar toch veilig. Je hond kan het dus niet zomaar kapot bijten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een speciale tandpasta voor je hond in het midden van het speeltje te doen, waardoor het gebit extra grondig wordt gereinigd.

De Dr. Brite Natural Tandspray

Je kunt ook een tandspray gebruiken om de adem van je hond weer fris te laten ruiken. Deze spray zorgt voor een gezond tandvlees en verzorgt en reinigt op een veilige en natuurlijke manier het gebit van je huisdier. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een paar keer per dag het product op de tandvleeslijn van je hond te spuiten.

Daarom moet je de Dr. Brite Natural Tandspray gebruiken

De producten van Dr. Brite bevatten alleen maar goede ingrediënten en de Natural Tandspray is geen uitzondering. Zo bevat het kokosolie en propolis om de slechte bacteriën in de bek van je hond te bestrijden. Kokosolie maakt daarnaast ook de tanden mooi wit en weekt het tandsteen los. Verder zit er ook nog peterselie zaadolie in de Dr. Brite Natural Tandspray dat zorgt voor de frisse adem. Tot slot zit er ook nog ontzuurde vitamine C en grapefruit zaadolie in de Dr. Brite Natural Tandspray.

Naast de mond, moet je natuurlijk ook de oren van je hond goed reinigen. Zo kun je oormijt tegengaan. Oormijt komt namelijk veel voor en is daarom erg vervelend voor je hond. Je merkt het aan je hond wanneer hij zijn kof scheef houdt, oren beginnen te stinken en jeuk heeft aan het oor. Oormijt behandelen kun je het beste door middel van nekdruppels en door de oren schoon te maken met oorreiniger.

Verzorg je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Als je wilt dat je hond geen last meer heeft van een slechte adem, kun je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen gebruiken. Met dit pennetje kun je namelijk heel gemakkelijk de tandplak verwijderen. Hierdoor kan het niet verharden naar tandsteen en wordt de mondgezondheid van je hond dus ook niet aangetast.

Daarom moet je de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen gebruiken

De spray die je krijgt bij de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is helemaal vegan en veilig om te gebruiken voor je hond. Er zitten namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten in, zoals kokosolie, propolis, peterselie zaadolie en grapefruit zaadolie. Zij zorgen ervoor dat alle schadelijke bacteriën in je mond worden gedood zodat zij geen slechte adem meer kunnen veroorzaken. Door regelmatig de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken, krijgt je hond sterk tandvlees, schone tanden en een frisse adem.

Een frisse adem met de OxyFresh Pet Dental Kit

Verzorg de tanden van je trouwe viervoeter met de OxyFresh Pet Dental Kit. Deze is voorzien van drie vinger tandenborstels, een tandpasta en een tandenspray. Deze tandpasta kun je gebruiken om zo’n drie tot vier keer per week het gebit van je hond te poetsen. De tandenspray is geschikt voor dagelijks gebruik. Beiden bevatten ze actief zuurstof om de slechte bacteriën in je mond te bestrijden zodat zij geen nare geurtjes meer kunnen verspreiden. De OxyFresh Pet Dental Kit zorgt ervoor dat je hond de hele dag door een frisse adem heeft. Daarnaast is het niet alleen geschikt voor je hond, maar ook voor je kat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *