Wij zijn jouw landbouw specialist. Alles wat je nodig hebt voor landbouw en agrarische werkzaamheden verkopen wij. We hebben bijna alle onderdelen voor een tractor. Maar ook voor de veehouderij hebben wij een uitgebreid assortiment. Daarnaast hebben wij alles in huis om een eigen werkplaats te kunnen maken. Ook voor erfafscheidingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vanuit de groothandel en dat merk je snel in de prijs. Met zo’n grote lap grond heb je waarschijnlijk ook een grote tuin. Daarom zijn wij ook gestart met het verkopen van bos en tuinartikelen. Je kunt het hele erf bijhouden met de spullen van Mister Agri.

Allerlei soorten aftakassen

Je kunt via onze webshop een aftakas online kopen. Dit is een onmisbaar onderdeel in de wereld van landbouw. Ook verkopen wij beschermkappen hiervoor. Zo kun je de levensduur van je aftakas verlengen. Maar we hebben ook een uitgebreid assortiment in verleng en koppelstukken hiervoor. De prijs-kwaliteitverhouding binnen ons bedrijf is goed te noemen. Dit komt omdat wij vanuit de groothandel werken. En dat merk jij in de portemonnee.

Materialen voor de trekker

Ben je op zoek naar materialen voor een trekker? Wij hebben een uitgebreid assortiment hierin. Je kunt bijvoorbeeld een topstang online bestellen. Ook verkopen wij de meest comfortabele tractorstoelen. Deze hebben een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Als boer zit je dag en nacht op een tractor. En dan wil je de luxe die de vrouw in huis heeft ook in jouw tractor hebben. Dit is namelijk eigenlijk jouw woonplek. Daarnaast hebben wij van de meeste tractoren ook de motordelen en de beste hef en koppeldelen voor de dagelijkse werkzaamheden vind je er ook. Zo kun je op een plek al jouw spullen voor de trekker kopen.

Service van Mister Agri

Onze service is reuze. Wij verkopen alle onderdelen voor de landbouw en veehouderij tegen groothandelsprijzen. Daarnaast verzenden wij deze ook nog eens gratis bij bestellingen boven de 50 euro. De meeste onderdelen kunnen zelfs binnen 24 al verzonden worden. Zo zit je nooit zonder voorraad. Daarnaast heb je ook de officiƫle 14 dagen bedenktijd. Heb je het verkeerde onderdeel of ben je niet tevreden en is het in goede staat? Dan kun je het gewoon naar ons terug sturen. Echter zijn de kosten voor terugzending voor eigen rekening. Zorg wel dat je de artikelen die je terugstuurt schoon en onbeschadigd zijn.

Wat kun je verder nog bij ons vinden

Ook verkopen wij heftruckstoelen van mister agri. Wij hebben onlangs ons assortiment uitgebreid met verschillende motordelen voor trekkers. Maar ook hebben wij een uitgebreid assortiment in gras en weidebouw. Maar ook de grondwerkers kunnen bij ons terecht voor al hun materialen. Alles wat je nodig hebt om te kunnen ploegen en bemesten vind je daar ook. En het allerbelangrijkste misschien nog wel alles om te kunnen zaaien. Hier kun je niet zonder en dit gebruik je vaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *